ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Η δημιουργία προσαρμοσμένων εμπειριών είναι το κλειδί για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών – και να αποκτήσετε μερίδιο αγοράς.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Σωστή Πληροφόρηση
Οι χρήστες πλέον έχουν πληθώρα επιλογών. Με την κατάλληλη εκπαίδευση, την επίλυση προβλημάτων και την ικανοποίηση των αντιρρήσεων των χρηστών, κάνετε την επιχείρησή σας την καλύτερη επιλογή.
Σχεδιασμός με γνώμονα την εμπειρία
Σήμερα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η εμπειρία χρήστη είναι το παν. Καθώς οι πελάτες γίνονται πιο επιλεκτικοί, μια συναρπαστική εμπειρία χρήστη είναι ο ισχυρός σύμμαχος προς στην επιτυχία.
Ευκολία αγοράς
Οι περίπλοκες και μπερδεμένες εμπειρίες αφήνουν τις πωλήσεις στο καλάθι. Εάν οι χρήστες δεν μπορούν να μεταβούν από τη σελίδα προϊόντος στο ταμείο με μερικά μόνο κλικ, θα αρχίσουν να κοιτάζουν αλλού.

ECOMMERCE

Στρατηγική Ηλεκτονικού Εμπορίου
Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού εμπορίου, ανακαλύπτωντας την επιχείρησή σας και το όραμά σας, ώστε να μπορούμε να διευκρινίσουμε την καλύτερη στρατηγική για την υλοποίησή της.
Ευκολος Έλεγχος Καταστήματος
Τα έργα μας περιλαμβάνουν έναν εύκολο τρόπο ελέγχου του ηλεκτρονικού καταστήματος.  Όλες οι διαδικασίες από την εισαγωγής προϊόντων έως τον έλεγχο των παραγγελιών, μπορούν να πραγματοποιηθούν από έναν μέσο χρήστη ηλεκτρονικού υπολογιστή, με την κατάλληλη εκπαίδευση.
Πολλαπλές Μέθοδοι Αποστολής
Οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να αποστέλλουν προϊόντα και να επιλέγουν δωρεάν ταχυδρομικά τέλη ή χρεώσεις με βάση προτιμώμενες μεταβλητές, όπως αξία παραγγελίας, βάρος ή μέγεθος.
Επιλογή Πλατφόρμας
Επιλογή της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου στην οποία θα στηριχθεί ο ιστότοπό σας, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εταιρείας σας. Όποια και αν είναι η πλατφόρμα, διασφαλίζουμε ότι θα προσφέρετε στους πελάτες μια ευχάριστη εμπειρία αγορών.
Εύκολη Εύρεση Προϊόντων
Με τα κατάλληλα φίλτρα και την σωστή κατηγοριοποίηση των προϊόντων ο χρήστης μπορεί, εύκολα να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Δημιουργόντας έτσι μια μοναδική εμπειρία  στοχευμένης εύρεσης του επιθυμητού προϊόντος.
Ασφαλές Πληρωμές
Ενσωματώνουμε σύστημα πληρωμών του ηλεκτρονικού εμπορίου. Επιλέγουμε για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια συναλλαγών την μέθοδο, αναδρόμολόγησης στην εκάστοτε τράπεζα της επιλογής σας.