ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΕ 7 ΒΗΜΑΤΑ

Είστε έτοιμοι να εργαστούμε μαζί για την επίτευξή του στόχου σας ?

Απόφαση

Κατανοήστε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να αποκτήσετε ιστοσελίδα. Σημειώστε τους λόγους που πιστεύετε ότι η δημιουργία της θα βοηθήσει ή θα προβάλει την εταιρεία σας ή εσάς. Ποια είναι τα σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να διαθέτει και πως την φαντάζεστε. Διαθέστε λίγο χρόνο για να ερευνήσετε σελίδες που σας αρέσουν. Καθορίστε πόσο χρόνο θα μπορέσετε να αφιερώσετε και συζητήστε μαζί μας.
Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα είναι το στίγμα σας στην αγορά. Δημιουργία ή Εκμοντερνισμός. Παράλληλα με την εταιρική ταυτότητα επιλέγεται και το όνομα Domain Name της ιστοσελίδας. Συστατικά για την σωστή επιλογή ονόματος:

Δείχνει τι κάνετε; Μένει αξέχαστο; Είναι “πιασάρικο”;

Επιλογή Λογισμικού

Αναλύουμε με λεπτομέρεια τις λειτουργίες και εφαρμογές που θα θέλατε να έχει η ιστοσελίδα σας, για να διασφαλίσουμε ότι το λογισμικό που θα επιλεγεί σας καλύπτει απόλυτα. Το σύστημα που θα επιλεγεί, υποστηρίζει, πάντα, μελλοντικές αναβαθμίσεις και επεκτάσεις.
Επιλογή Προτύπου

Το πώς θα θέλατε να προβάλλεται – εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας. Σε αυτό το βήμα βοηθάει πολύ να έχετε κάνει μια έρευνα με σελίδες που σας αρέσουν και να μας ενημερώσετε για αυτές. Θα βρούμε πρότυπα που να αναδεικνύουν το ύφος και το στυλ της εταιρείας σας.
Υλικό Ιστοσελίδας

Εδώ θα πρέπει να διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο για να συγγράψετε τα κείμενα της ιστοσελίδας σας, όπως επίσης και να συλλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε να παρουσιάσετε. Σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο μπορούμε να δημιουργήσουμε εμείς για εσάς.

Με την παράδοση του υλικού, ξεκινάει και η δημιουργία της ιστοσελίδας σας.

Υλοποίηση

Προχωράμε στον προγραμματισμό των λειτουργιών που είναι απαραίτητες για την ιστοσελίδας σας. Καθώς επίσης και στην παραμετροποίηση – διαμόρφωση του προτύπου επιλογής.

Μετά την ολοκλήρωση της υλοποίησης, γίνεται έλεγχος και αλλαγές.

Παράδοση

Με την παράδοση του έργου κανονίζουμε το πλάνο εκπαίδευσης και συντήρησης που ταιριάζει με τις ανάγκες σας.
Επιτυχία!